Шопинг консултант

 

Пазаруването може да се превърне в удоволствие, което наистина осмисля отделените средства и време. Безпомощното обикаляне по магазините и казусът “Нямам какво да облека!” вече не стоят пред вас.

Като ваш консултант при пазаруването ще ви помогна да изберете търсената визия и необходимите за това дрехи и аксесоари. Силуетите, кройките, материите, цветовете и стила на нещата, които ще подберем, ще съобразя с вашите физически и личностни характеристики (възраст, професия, тип фигура, социална среда, интереси и др.). Ще подготвим интересни комбинации и стайлингови решения за различните моменти от ежедневието и специалните поводи, за които ви се налага да изглеждате добре. Ще ви консултирам при оформянето на цялостната ви визия със съвети за всички елементи – облеклото, обувките, аксесоарите, грима и прическата за повода, за който пазаруваме. Заедно ще изберем липсващите основни елементи в гардероба ви, така че да можете лесно и бързо да избирате чудесни комбинации от дрехи и аксесоари всеки ден. Докато пазарувате с мен, като ваш консултант, реално спестявате време и средства. Емоционално извършените покупки на неща, които не са подходящи за вас и стила ви остават в миналото.

Пазаруваме заедно разумно, обосновано и целево. Оформяме вашата нова визия и стил, които ще носите с увереност и усмивка.

Очаквам ви!

       

 ALL IMAGES ON THIS WEBSITE ARE THE COPYRIGHTED PROPERTY OF THEIR RESPECTIVE OWNERS.
All visual materials used are for education purpose, and therefore, we acknowledge in good faith that, the content here meets the legal requirements for fair use or fair dealing under applicable copyright laws.