За мен

Здравейте,

Аз съм Силвана Василева.

Работя като стилист на свободна практика по различни проекти за списания, рекламни кампании, телевизионни продукции и частни клиенти. Завършила съм “Моден дизайн” в НБУ, София. Специализирала съм “Моден стайлинг” в Istituto L’Europeo di Design в Италия и в Central Saint Martins College of Art & Design в Лондон, Англия. Имам дългогодишен опит в областта на модата и стайлинга, свързан с работа по различни проекти за медии и частни клиенти.

В продължение на две години работех като моден стилист в списание Amica. Преди това като моден редактор и стилист в списание Hello! и телевизионното предаване “Огледала”. Разработвала съм дизайн за авторски дрехи, бижута и аксесоари за различни марки. Предоставяла съм услуги по visual merchandising за модни брандове и бутици. Преподавам курсове по моден стайлинг от години. Грижа се за гардероба и визията на редица частни клиенти. Занимавам се с модна и лайфстайл журналистика, работейки в партньорство с различни компании и медии.

Всичко това реално е моят начин да създавам красота и да правя повече хора щастливи, променяйки визията и живота им.

Повече за мен може да прочетете в интервюто тук

 

              

            

                    

 

                  

 

ALL IMAGES ON THIS WEBSITE ARE THE COPYRIGHTED PROPERTY OF THEIR RESPECTIVE OWNERS.
All visual materials used are for education purpose, and therefore, we acknowledge in good faith that, the content here meets the legal requirements for fair use or fair dealing under applicable copyright laws.