Личен стилист

 

Никой няма шанс за второ “първо впечатление”! Професионалната и лична реализация на съвременния човек все повече зависи от визията и самочувствието, с които се представя пред света. С мен, вашия Личен Стилист можете да си подарите нов имидж и усещане за индивидуалност.

Научете как да изградите личния си стил, в зависимост от вашата професия, възраст, физически характеристики, хоби, интереси и социална среда. Разберете кои кройки и силуети подхождат най-много на вашия тип фигура, кои са най-подходящите за вас цветове, щампи и материи в облеклото. Заедно ще направим анализ на гардероба ви, като ще получите съвети за това как най-ефективно да пазарувате, кои са основните елементи в облеклото, без които не можете и как да комбинирате вече придобитите дрехи, обувки и аксесоари по най-добър начин. Ще научите кои са правилата при съчетаване на щампи, десени и материи, както и малки трикове за бърза и ефектна промяна на визията за различните моменти от ежедневието. Ще подготвя за вас стайлингови решения и комбинации от дрехи за специални поводи, съобразявайки се и с дрес-кода на конкретните събития. При тази консултация вие ще получите отговори и решения за личния си стил и цялостна визия, като впоследствие ще развиете собствен усет за по-добър подбор на дрехи и аксесоари, с които да изразявате своята индивидуалност. С оформен гардероб и дефиниран личен стил, ще можете с лекота и удоволствие да постигате чудесна визия за всеки момент от ежедневието ви.

Програмата включва:

  • Анализ на типа фигура и подходящите за нея кройки, силуети, материи и десени. Индивидуални съвети за подчертаване на предимствата и прикриване на недостатъците при фигурата.
  • Анализ на гардероба – определяне на основните елементи, които трябва да включва.
  • Съвети за избор на всички елементи от гардероба: бельо, рокли, поли, панталони, костюми, ризи, плетива, палта и горни дрехи, спортни облекла, обувки, чанти, колани, шалове, шапки и др.
  • Демонстрация и съвети за стайлингови решения за различните поводи:  ежедневие, бизнес среща, работна среда, официално събитие, вечеря и парти, специални поводи, почивка , спорт и хоби.
  • Анализ на комбинации от дрехи и съвети за една по-добра визия.
  • Примери за бърза и лесна трансформация на една дреха за различни поводи.
  • Съвети за подходящ грим, прическа и визия за ежедневието, различните събития и специални поводи.

Ако сте готови  да промените начина, по който се обличате, пазарувате и изглеждате пред света, аз ви очаквам! Обещавам, че казусът ”Нямам какво да облека!”  вече няма да стои пред вас!

Услугата личен стайлинг се осъществява и онлайн, чрез консултация по време на видео връзка.

Очаквам Ви!

                            

ALL IMAGES ON THIS WEBSITE ARE THE COPYRIGHTED PROPERTY OF THEIR RESPECTIVE OWNERS.
All visual materials used are for education purpose, and therefore, we acknowledge in good faith that, the content here meets the legal requirements for fair use or fair dealing under applicable copyright laws.