Консултации при пазаруване с личен стилист

Пазаруването може да се превърне в удоволствие, което наистина осмисля отделените средства и време. Безпомощното обикаляне по магазините и казусът “Нямам какво да облека!” вече не стоят пред вас.

Като ваш консултант при пазаруването ще ви помогна да изберете търсената визия и необходимите за това дрехи и аксесоари. Силуетите, кройките, материите, цветовете и стила на нещата, които ще подберем, ще съобразя с вашите физически и личностни характеристики (възраст, професия, тип фигура, социална среда, интереси и др.). Ще подготвим интересни комбинации и стайлингови решения за различните моменти от ежедневието и специалните поводи, за които ви се налага да изглеждате добре. Ще ви консултирам при оформянето на цялостната ви визия със съвети за всички елементи – облеклото, обувките, аксесоарите, грима и прическата за повода, за който пазаруваме. Заедно ще изберем липсващите основни елементи в гардероба ви, така че да можете лесно и бързо да избирате чудесни комбинации от дрехи и аксесоари всеки ден. Докато пазарувате с мен, като ваш консултант, реално спестявате време и средства. Емоционално извършените покупки на неща, които не са подходящи за вас и стила ви остават в миналото.

Пазаруваме заедно разумно, обосновано и целево. Оформяме вашата нова визия и стил, които ще носите с увереност и усмивка.

Очаквам ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *